D-Link представя бъдещето на комуникациите на Intel Channel Conference

10-05-2006 – АСК реклама и ПР обслужване
D-Link представя бъдещето на комуникациите на Intel Channel Conference
DLink, доставчик на цялостни мрежови решения за крайните потребители и бизнеса, демонстрира най-новите си комуникационни решения за домашни потребители и малък и среден бизнес на Intel Channel Conference 2006. Този форум, който в продължение на 2 месеца ще обхване цяла Централна и Източна Евпора, дава възможност на компанията за втора поредна година да представи бизнес възможностите на новите си безжични и VoIP решения. На конференцията в София, която се провежда днес в х-л Шератон, DLink България представя най-новите безжични продукти, поддържащи стандарта 802.11n, както и VoIP решенията си.
Маршрутизаторите и адаптерите на DLink от гамата Range Booster N, които първи в индустрията поддържат проекто стандарта 802.11n, позволяват изключително висока производителност, разширено покритие и QoS. Тази технология, поддържана и от Intel, е важен крайъгълен камък за WiFi комуникациите, най-вече заради това, че гарантира скорост и стабилност, характерни за класическите кабелни локални мрежи. Стандартът 802.11nще поддържа скорост на преноса над 300 Mbpsблагодарение наподобрената multiplesmart antenna технология, множество независими потоци от данни и подобрени кодиращи техники, с които се постига по-добро покритие и по-отдалечени връзки в сравнение с настоящите безжични продукти. Участниците в Intel конференцията имат възможност да се запознаят с особеноститена новия стандарт и да проследят еволюцията в развитието на всички безжични стандарти от 1997 година до днес.
DLink също представя бизнес предимствата на Voice over IP продуктите. Според прогнози на IDC, тази година броят на изговорените минути през VoIP ще се утрои, в сравнение с 2005 г. Тази технология се превръща в предпочитана от бизнеса и всички клиенти, които искат да съкратят разходите си за телефонни разговори.
Intel и D-Link са членове на Digital Home Working Group – организацията, която работи за развитието на правилата за съвместимост между цифровите устройства, които се ползват и в компютрите, и в битовата електроника. Например Intel NMPR, което представлява набор от указания и средства, дефинирани от Intel, позволява на продукти като D-Link Wireless Media Player лесно да се стандартизират според изискванията за съвместимост на Digital Home Working Group чрез безплатен фърмуер ъпгрейд.

Коментар