Епичната God of War: Ascension – за първи път онлайн

Дългоочакваната мултиплеър бета версия на God of War: Ascension за платформа PlayStation 3 ще дебютира официално онлайн в PlayStation Plus на 8-ми януари, съобщи Sony Computer Entertainment.

Нивата в God of War: Ascension се разделят в две категории. Първата – широк план – отворени, свободни пространства (като Пустинята на изгубените души). Втората – по-компактни арени, които засилват напрежението и подлагат на изпитание рефлексите на геймърите, докато те се борят за оцеляване.

След премиерата на бета версията, абонатите на PlayStation Plus ще могат да стигнат и по-далеч с режима Team Favour Rush, интерпретация на „Team Deathmatch” на God of War. Битките ще продължават до достигане на необходимия брой точки за „покровителство” от Боговете. След това играчите ще могат да отключат нови опции за персонализиране на своя Гладиатор.

Ще бъде налична и сингъл-плеър версия, създадена за „вълците единаци”, които обичат да попадат в екшъна сами.

God of War: Ascension е част от бестселър заглавието God of War. След като е подмамен от Арес да убие собственото си дете и съпруга, Кратос е осъден да прекара вечността в титаничния затвор на прокълнатите живи. Това е наказанието за нарушаване на кръвната клетва!

Кратос поема по пътя на отмъщението, в името на единствените хора, които някога е обичал. Въоръжен с непоклатимите Остриета на Хаоса, Кратос ще трябва да се справи с най-зловещите митологични създания. По време на безмилостната си борба за свобода и изкупление, героят ще трябва да разреши и редица заплетени загадки.

Финалната версия на God of War: Ascension ще бъде достъпна след 15-ти март 2013 г.

Коментар