New Horizons е сред Топ 20 на ИТ тренинг компаниите в света за 2012 година

 

Престижната класация на TrainingIndustry.com за пета поредна година определи New Horizons Computer Learning Centers като една от 20-те най-добри компании за обучение по информационни технологии в света.

Мястото на New Horizons в Топ 20 на ИТ тренинг компаниите е признание за постижения в следните ключови области:

– Лидерство и иновации в ИТ обучението;

– Обхват на ИТ обученията и методите на доставка;

– Размер на компанията и потенциал за растеж;

– Клиентска мрежа;

– Географски обхват.

Класацията Top 20 IT Training Companies се базира на задълбочено проучване и анализ на стотици водещи организации в сферата на обученията по целия свят. Ежегодното публикуване на най-добрите ИТ тренинг компании има за цел да подпомага организациите при избора им на правилен партньор в областта на обученията.

„В класацията Top 20 IT Training Companies през 2012 година присъстват най-добрите компании в един силно конкурентен сегмент от пазара на обучения. New Horizons продължава да е сред тези компании, благодарение на силната си ангажираност да доставя курсове с високо качество и фокус върху най-новите технологии.”- Кен Тейлър, COO на Training Industry, Inc.

През 2012 година глобалната мрежа New Horizons отпразнува своята 30-та годишнина с над 300 учебни центъра в 70 държави. Компанията предлага богато портфолио от обучения на водещи вендори като Microsoft, IBM, Cisco, VMware, CompTIA и др.

2012 година донесе престижни награди и на българския учебен център на New Horizons.

New Horizons Bulgaria беше отличен за Европейски център на New Horizons за 2012 година, като надмина по постигнати резултати 33 центъра на New Horizons от 16 държави в региона. New Horizons Bulgaria застана начело и на класацията на Computerworld ИКТ ТОП 100 Компании за 2011 като Номер 1 Доставчик на обучение по информационни технологии в България.

 

Коментар