Студио Хелп – част от Европейския бизнес форум

На 15 и 16 март в Брюксел ще се проведе Петият Европейски Бизнес Форум, на който бизнес лидери и политици ще обсъдят възможностите за съвместни програми и дейности. Темата на тазгодишния форум е „Реформиране, за да се постигнат резултати: Европа е нашият бизнес” и фокусът е върху програмите за стимулиране на предприемачеството. Студио Хелп взима участие в заключителната част на събитието като пример за начинание, стартирало с подкрепата на подобна програма за насърчаване на самостоятелна дейност. Александра Бизерова, основател на фирмата, беше поканена за участие от фондация Джуниър Ачийвмънт България, като  представител на младите предприемачи в Европа.
Европейския Бизнес Форум е основан през 2000 като инициатива на Търговската Федерация на Белгия (FEB) и Конфедерация на Европейския Бизнес (BUSINESSEUROPE).  И двете организации се ангажират активно с разрастването на работните места в Европейския съюз и допринасят към икономическите реформи в Европа. 10 дни преди общия Европейския форум в Берлин, Бизнес форумът в Брюксел е идеалният момент да се комуникират постиженията и следващите стъпки за да бъде Европа, а заедно с нея и България, по конкурентна и иновативна среда.
Основна дейност на фирма Студио Хелп е изграждане и поддръжка на софтуерна документация за крайния потребител. Студио Хелп стартира 2006, след като нейният основател печели по програма „Младежки Бизнес” на Джуниър Ачийвмънт България.  За повече информация : www.ebsummit.org и  www.studio-help.com

Коментар