Уолтопия получи награда за иновативна компания на годината

Уолтопия ООД получи престижната награда в областта "Пазарно лидерство" по време на Осмия национален иновационен форум на тема „Иновации и конкурентоспособност”. Почетната грамота и статуетка връчи лично Президентът на Република България Росен Плевнелиев. Компанията бе отличена за лидерската си позиция на пазара на изкуствени катерачни стени в света. За близо 15 годишната си история Уолтопия има над 1000 успешни проекта, реализирани в 42 страни на шест континента.

Компанията разполага и с най-големия в света завод за производство на изкуствени стени за катерене.

"Единствената устойчива причина за богатството на народите е увеличаването на производителността, а единствената причина за увеличаването на производителността – това са иновациите. Тъй като ние сме най-умните в своята област, отдавна сме наясно с този факт. Затова и фокусът на Уолтопия винаги са били и ще продължат да бъдат иновациите." – коментира Ивайло Пенчев, основател и съсобственик на Уолтопия.

Организатори на форума „Иновации и конкурентоспособност”са Фондацията "Приложни изследвания и комуникации", Enterprise Europe Network – България, както и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

по темата: „Уолтопия получи награда за иновативна компания на годината”

добавете коментар...

  1. Editor

    Здравейте,
    както се вижда ясно – над заглавието, това е публикация в рубрика Прес съобщения. Поместените тук статии са предоставени от компаниите или техните PR агенции и се публикуват без редакционна намеса. Уточняваме, че макар и да преобладават, ИТ не са единствената тематика, отразявана от TechNews.bg

  2. :)

    Тъй като лично съм стъпвал в тази фирма ми е мнооооооооого интересно какво общо има тя с ИТ и какво прави тази новина в ИТ новините? Отговора е ясен ама да си попитам 🙂

Коментар