Canyon добавя лукс в Skype разговорите

   
Стилни и функционални VoIP телефони за удобни разговори в Мрежата предложи компанията Canyon.
Новите два апарата, кабелен и безжичен, са напълно съвместими с популярните комуникатори Skype, MSN и Yahoo.
   
Моделът CNP-VT1 е жичен телефон, който се свързва към РС с USB кабел. Стилно оформеното устройство позволява на потребителите да провеждат IP обаждания с Plug-and-Play леснота. Разполага с голям LCD дисплей, поддържа PC-към-PC и  PC-към телефон разговори и е съвместим със Skype, MSN и Yahoo приложенията за гласова връзка.
Безжичният вариант CNP-VTW1 дава на потребителите удобството на мобилната VoIP комуникация. Използва Bluetooth за връзка с компютъра и предлага функционалността на стандартен безкабелен телефон.
“В момента наблюдаваме глобално преминаване от телефонията с фиксирани линии към Интернет телефония и съответно повишаване на търсенето на устройства, които поддържат този начин на комуникация,” каза Иво ван Хутен, маркетинг мениджър в Canyon. “С VoIP телефоните предлагаме ценово изгодна алтернатива за гласова връзка чрез Интернет, при това със свободата и удобството на традиционно използваните средства, без микрофони и слушалки,” допълни той.
И двата модела поддържат SkypeOut набиране, както и Skype списък с контакти. Те звънят, когато имате повикване от Skype и показват на екрана идентификатор на повикващия. Когато приемете разговор, можете да използвате бутона Speaker Out за хендсфри работа и конферентна връзка.

Новите продукти са част от Platinum Series на Canyon – луксозната поредица аксесоари на компанията, характерни с високо качество и елегантен външен вид. Canyon VoIP телефоните ще бъдат налични в складовете на дистрибутора АСБИС България през последната седмица на февруари.

Коментар