Globul ще приеме повече студенти на стаж

Globul разширява стажантската си програма и това лято ще приеме близо с 40% повече студенти. За четвърта поредна година мобилният оператор ще отвори врати за студенти от водещи български и чуждестранни университети.
В продължение на своя едномесечен платен стаж 35-те младежи ще развиват знания и умения в условията на реална бизнес среда, работейки с водещи професионалисти от телекомуникационния бранш, съобщиха днес от оператора.
Над 30% от участниците в програмата, която се наложи като традиция, вече са постоянни служители на Globul”, информира Соня Славчева, директор човешки ресурси и администрация в оператора.
Тази година стажантската програма ще се проведе в дирекциите “Корпоративен маркетинг”, “Финанси”, ”Правни отношения, регулации и връзки с институциите”, “Човешки ресурси и администрация”, “Радио и пренос”, “Комутация и услуги”, “Експлоатация и поддръжка на мрежата”, “Изграждане на мрежата” и в отдел “Грижа за клиента”.
Програмата включва въвеждане на студентите в корпоративната култура, интерактивни обучения, разработване на конкретен проект и представянето му пред наставници, мениджъри на отдели и колеги.
Желаещите да участват в програмата могат да изпращат автобиография и мотивационно писмо до: career@globul.bg. Пълната информация за стажантската програма на GLOBUL е публикувана на http://www.globul.bg/
Стажантската програма е поредно събитие от младежката програма на Globul. През февруари тази година компанията връчи нови 7 пълни стипендии на студенти до придобиване на бакалавърска степен и откри нова лаборатория в Технически университет – София. В началото на март на гости на Globul бяха 5 младежи, които станаха част от инициативата на Junior Achievement – „Мениджър за един ден”.

Коментар