Asus MeMO Pad идва в България до дни

Компактният таблет Asus MeMO Pad ще излезе на българския пазар до 10 дни. Устройството работи под управление на операционна система Android 4.1 Jelly Bean, предоставя 7-инчов мултитъч дисплей с резолюция 1024×600 пиксела и яркост 350 нита.

MeMO Pad разполага с 1MB RAM и до 16GB вътрешна памет, която може да бъде допълнена с до 32GB чрез SD карта. Предварително инсталираните приложения включват SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage, ASUS Studio и WebStorage Office.

MeMO е абревиатура от "My Mobile. My Moment" и отразява желанието на Asus да създаде таблет за хората със забързан начин на живот. С размери от 196,2×119,2×11,2 мм, MeMO Pad може да се ползва с една ръка.

Корпусът е с диамантена шарка и се предлага в три цвята – кристално бял, титаниево сив и розов заедно с неплъзгащо се покритие с диамантена шарка. MeMO Pad е проектиран само като таблет и за него не е предвидена докинг станция.

Устройството разчита на процесор VIA WM8950 1GHz и графичен ускорител Mali-400. Дисплеят е 10-точков мултитъч с LED подсветка и 140-градусов зрителен ъгъл. Налични са също аудио технологии Asus SonicMaster и MaxxAudio.

Asus MeMO Pad идва на българския пазар на препоръчитeлна цена 349 лева, съобщиха от представителството на производителя.  

по темата: „Asus MeMO Pad идва в България до дни”

добавете коментар...

  1. Деян

    MeMO Pad разполага с 1MB RAM, върнахме се с 20 години назад във времето на първите органайзери 🙂

  2. ppp

    Може би RAM-a е "неволно" пропуснат. Така е при някои модели.

Коментар