„VIP Brother” 2 стартира във Vodafone live! от 26 март

Най-новият сезон на VIP Brother, който обещава да бъде и най-горещият, стартира на 26 март и във Vodafone live! С канала NOVA+ пикантните събития в Къщата ще бъдат достъпни на живо 24 часа в денонощието за потребителите на мобилния портал.
Всяка вечер клиентите на Мобилтел ще могат да гледат във Vodafone live! най-интересните моменти, които се излъчват по Нова телевизия, както и извънредните живи предавания.
Дванадесет ще бъдат известните лица-участници този сезон – шестима мъже и шест жени. Днес подписахме договор с последния от тях, споделиха продуцентите на „VIP Brother” 2.
Друга тайна, която те разкриха е, че в Къщата ще бъде разположено мини голф-игрище. Там ще се провеждат голф-турнири, а с Vodafone live! всеки може да се забавлява на живо със спортните умения на VIP-играчите.
„VIP Brother” 2 ще продължи един месец и ще бъде безплатно включен във Vodafone live! пакета от 3.90 лв. Пакетът предлага безплатно сърфиране в портала, 3 телевизионни канала (NOVA+ – „VIP Brother 2, Fashion TV, Chili TV), 3 чат канала, новини, информация за времето, хороскопи и спорт.

Коментар