Най-тънкият Sony Ericsson вече е тук

М-Тел пусна на пазара най-тънкия 3G телефон на SonyEricsson – моделът W880. Апаратът, който беше един от хитовете на завършилия преди по-малко от месец в Барселона GSM конгрес, е с дебелина едва 9.4 мм.
Въпреки здравия корпус от неръждаема стомана, теглото на малкото бижу е само 71 грама. В ултра-тънкия корпус са вградени всички бизнес функции на апарат от висок клас.
W880 има и допълнителни мултимедийни екстри – провеждане на видео разговор, МР3 плейър с възможност за разпознаване на автора и изпълнителя на песните, редактор на изображения, 2-мегапикселова камера и др.
Модният апарат се продава в магазините на М-Тел в комплект с карта с памет 1 GB. Заедно със SIM карта телефонът струва 769 лв. с ДДС.
В момента компанията предлага на промоционални цени и най-бързия за момента мобилен телефон – HSDPA-съвместимата Motorolav1100 – Rocket. Апаратът може да бъде използван за връзка с Интернет през мобилната мрежа със скорост до 1.8 Mbps. Цената на комплект апарат със SIM карта е 469 лв.
За лоялните си клиенти М-Тел предлага телефона на преференциална цена от 444 лв. в брой. При покупка на Rocket, всеки клиент получава като бонус 120 MB трафик за пренос на данни, които могат да бъдат използвани в рамките на година.

Коментар