vivatel обявява конкурс за дизайн на ваучери за предплатена услуга

vivatel обявява първия национален конкурс за дизайн на ваучери за предплатената си услуга. Наградният фонд от 3 000 евро ще бъде разпределен сред победителите в 3 категории – „Природата навън и у дома”, „Животът на града” и „Поглед отблизо”.
В първата по рода си надпревара у нас, която ще протече под мотото „Качи си имиджа”, ще бъдат допускани само авторски снимки, които не са показвани публично преди или по време на конкурса, а участниците трябва да имат навършени 18 години.
Заявките си за участие и предложенията си за снимки – дизайн на ваучерите за предплатената услуга на vivatel – можете да публикувате на интернет адреса на конкурса в сайта на vivatel www.vivatel.bg/bg/image.php от утре, 28 март 2007 г., до 15 април 2007 г. Изискванията за снимките са да бъдат в цифров формат, резолюция не по малка от 1,3 мегапиксела и размер до 3,5 мегабайта.
vivatel успя да наложи собствения си стил на пазара. Името ни е гаранция за иновативна и качествена услуга, създадена, за да предоставя максимални ползи за клиентите ни. Ние ценим хората и вярваме, че всеки носи скрит талант”, каза маркетинг директорът на vivatel Любов Кирилова. „С конкурса „Качи си имиджа” vivatel си поставя амбицията да провокира творческото начало в хората. Сигурни сме, че ще открием много и талантливи български фотографи”, сподели още тя. По думите й, с конкурса vivatel ще направи много хора съпричастни към успешното си развитие.
Победителите в конкурса ще бъдат избирани на няколко етапа. От водещо значение ще бъдат оригиналността на идеята, артистичността, художествената стойност, качеството и съдържанието на представеното изображение.
Ваучерите за предплатената услуга на vivatel са 3 вида – на стойност от 10, 20 и 50 лева с ДДС. Визиите им представят рекламните лица на мобилния оператор Албена Денкова и Максим Стависки, дует КариZма, ЦСКА.

Коментар