Globul обяви 35 стажантски места на форум “Кариери”

Вакантни позиции и 35 стажантски места обяви Globul на форума “Кариери”, който се провежда на 2 и 3 април в НДК, София. За четвърта поредна година мобилният оператор се включи в кампанията за набиране на млади специалисти на станалия традиционен, организиран от JobTiger.
„От създаването си през 2001 г. посрещаме над 200 нови служители годишно. Ето защо и на този форум Globul излиза с атрактивни и разнообразни предложения за младите хора”, сподели Соня Славчева, Директор Човешки ресурси и администрация в компанията.
Участието в кариерния форум е в част от младежката програма на Globul. През февруари тази година компанията връчи нови 7 пълни стипендии на студенти до придобиване на бакалавърска степен и откри лаборатория в Технически университет – София. През на март на гости на Globul бяха 5 младежи, които станаха част от инициативата на Junior Achievement – „Мениджър за един ден”.
Преди броени дни мобилният оператор официално оповести началото на своята четвърта стажантска програма – лято 2007. Globul разширява мащаба на програмата и това лято ще приеме с 40% повече студенти.

Коментар