Нова компания стартира на пазара за дистрибуция на софтуер

“ДЕН България” ЕООД отдели дейността си по дистрибуция на софтуер в ново юридическо лице – “Бизнес Софтуер Дистрибутор” ЕООД (BSD).Компанията предприема тази стъпка, поради нарасналия интерес на компютърните и консултантски фирми към възможностите за продажби на софтуер за малкия и среден бизнес.
В продуктовото фолио на BSD влизат решения на Acronis, Grisoft, GFI Software, IMSI Software и Geomate. Новата компания няма да предлага софтуер директно към крайни клиенти, а ще се фокусира върху работата чрез компютърни фирми и риселъри от ИТ сектора.
“Израстването на фирмата от дистрибутор, разпространяващ само една марка антивирусен софтуер – AVG, до възможността да предлагаме пълни решения за мрежова сигурност и управление, антивирусна и антиспам защита, архивиране, CAD софтуер и други полезни продукти за бизнеса, беше само въпрос на време”, каза управителят на “Бизнес Софтуер Дистрибутор” инж. Ивайло Тинчев.
“Искаме да доставим на бизнес-потребителите достъпен софтуер, който върши перфектно работата, за която е предназначен”, заяви инж. Михаил Матеев, ръководител на софтуерните продажби. “Преструктурирането на дейността ни в работата с партньорите ще доведе до още по-добри резултати и утвърждаване на съвместната ни дейност в достигане на крайните клиенти”, допълни той.

Коментар