ERP.BG обучи студенти по бизнес софтуер

Студенти от УНСС преминаха обучение по системи за управление на бизнеса, водено от ERP.BG

Студенти от УНСС преминаха обучение по системи за управление на бизнеса, водено от ERP.BG

Софтуерната компания ERP.BG проведе обучение по бизнес софтуер на студенти от четвърти курс на специалност “Бизнес информатика“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Обучението е в рамките на третата поредна кампания „Бизнес и университет“ на Kaтедра „Информационни технологии и комуникация“ към УНСС.

Студентите научиха за възможностите на ERP системата EnterpriseOne, разработена от софтуерната компания, вкл. интеграция на ERP със системите за обединени комуникации, вградени BI функционалности, достъп до корпоративните данни през мобилни устройства и управление на ERP през тъчскрийн интерфейс.

„Включихме в обучението някои от най-новите тенденции в сферата на бизнес софтуера и се надяваме по този начин да подготвим младите хора за бъдещата бизнес среда, в която обединените комуникации, ERP и BI софтуерът ще играят все по-важна роля”, коментира Наталия Футекова, асистент в катедрата и управител на ERP.BG.

Кампанията „Бизнес и университет“ дава теоретична подготовка и практически знания на студентите чрез допир до реалностите на съвременния бизнес. Ръководството на УНСС акцентира именно на този важен аспект от подготовката на бъдещите висшисти.

Коментар