AOC i2360Phu – ергономичен бизнес монитор

i2360Phu се предлага в класическо черно, което подхожда на почти всеки работен интериор

i2360Phu се предлага в класическо черно, което подхожда на почти всеки работен интериор

Производителят на дисплеи AOC обяви ергономичен 23-инчов IPS модел за бизнес употреба. Професионалният i2360Phu притежава 23-инчов панел с резолюция 1080p (Full HD) и ергономична гъвкавост при организиране на работното място.

AOC разчита на усъвършенстваната LCD технология IPS (in-plane switching). Професионалистите, които се занимават с графика, фотография и други взискателни приложения, ще оценят широките зрителни ъгли, контраста и стабилността на цвета. i2360Phu осигурява ъгли на видимост до 178°/178° (вертикален/хоризонтален), има статичен контраст 1000:1 (динамичен 20 000 000:1), време за реакция 6 ms и яркост 250 cd/m2.

С възможността за настройка на височината до 130 мм, мониторът на AOC се адаптира към височината на тялото на потребителя за постигане на оптимални ъгли на наблюдение. Функцията за завъртане позволява екранът да бъде обърнат на 90° в портретен режим за по-удобно преглеждане и обработката на дълги текстове, таблици и картини. Мониторът предлага и възможност за накланяне по хоризонтала, което подобрява възможностите за презентиране по време на срещи в офиса.

i2360Phu разполага с VGA, както и с DVI-D и HDMI входове за връзка към няколко източника. Моделът включва също четири интегрирани в стойката USB порта и вградени говорители. Цифрови камери, преносими дискове и флаш памети могат да бъдат свързани директно към дисплея.

i2360Phu се предлага в класическо черно, което подхожда на почти всеки работен интериор. Тънкият дизайн е резултат от използването на пестящата пространство LED технология на подсветката, която допълнително помага за пестенето на енергия. Моделът покрива изискванията на строги стандарти като TCO 5.0 и EPEAT Silver.

AOC предлага новия си монитор с гаранция от три години, включително възможност за замяна на място. i2360 е достъпен на пазара у нас на препоръчителна крайна цена от 459 лв. с ДДС.

Коментар