US доставчик на мигновени комуникации с офис у нас

US корпорация за мигновени комуникации открива офис в България
В София ще се разработват нови приложения за услугите на Tello
18-05-2006
Корпорацията Tello, предлагаща продукти и услуги за мигновени комуникации, разширява дейността си в Европа с откриване на в София, съобщават от компанията. Tello, която наскоро бе включена в класацията на списание Network World за “10-те най-добри стартиращи компании през 2006 г.”, ще използва офиса в България като допълнителен център за разработване на нови приложения на своите услуги.
Продуктите и услугите на Tello дават възможност на бизнес потребителите бързо и лесно да локализират, да контактуват и да си сътрудничат с колеги, клиенти, доставчици и партньори в реално време. Технологията позволява комуникации между различни мрежи, мобилни устройства и приложения.
Евгений Кънев ще ръководи българския офис и ще работи в тясно сътрудничество с Дъг Ренерт, изпълнителен директор на корпорацията Tello. Кънев има богат мениджърски опит, който е натрупал като директор “Корпоративни финанси” в KPMG България.
“За да отговорим на нуждите на нашите клиенти и партньори, ние трябва да можем бързо да доставяме широка гама услуги, които позволяват на служители в дадена компания да работят по-бързо и да бъдат по-продуктивни”, казва Дъг Ренерт, изпълнителен директор на Tello.
“Целта ми е да помогна на Tello по-бързо да въвежда на пазара своите иновации, като следва своята мисия и добавя огромна стойност към дейността на своите клиенти”, споделя Евгений Кънев.
Tello (www.tello.com) е частна компания, като в нея са инвестирали Eagle River, Evercore Partners, Rho Ventures и Intel Capital. Седалището й е в Сан Матео, щата Калифорния. За повече информация посетете.

рубрика: Uncategorized

Коментар