AOC i2369Vm – достъпен IPS дисплей

23-инчовият IPS монитор идва на цена по възможностите на масовия потребител

23-инчовият IPS монитор идва на цена по възможностите на масовия потребител

AOC обяви нов модел от линията си монитори с IPS технология. i2369Vm представя 23-инчов екран с Full HD резолюция и MHL конектор, който позволява на Android ентусиастите директно да закачат своите мобилни устройства към монитора. i2369Vm предлага и възможност за монтаж на стена по стандарта VESA 75 мм.

Компанията набляга на достъпността на новия си модел – с цена от 339 лв. IPS мониторът вече не е продукт само за професионалисти и ентусиасти. Технологията IPS e призната заради живите цветове и стабилността на цветовете при големи зрителни ъгли.

i2369Vm предлага яркост от 250 cd/m2, типичен контраст от 1000:1 (динамичен контраст: 50 000 000:1) и 5 милисекунди време за реакция. Благодарение на IPS технологията, прецизното предаване на цветовете е стабилно до зрителни ъгли от 178° по вертикала и хоризонтала, подчертава производителят.

AOC е снабдила i2369Vm с множество входни интерфейси, което позволява да бъдат свързани няколко източника едновременно – през VGA порта или двата HDCP-съвместими HDMI конектора.

Налични са още DisplayPort и MHL конектор, който позволява на потребителите на Android директно да свържат техните съвместими джаджи към монитора, като по този начин изведат съдържанието от смартфони или таблети на големия Full HD екран. В същото време свързаното мобилно устройство се зарежда.

Новата LED технология на подсветка допринася за по-балансираното осветяване и същевременно намалява енергийната консумация. В допълнение, различни „умни“ софтуерни решения като „Eco“ и „e-Saver“ водят до още по-голямо пестене на енергия, адаптирайки LED светенето в зависимост от околната светлина.

Функцията „i-Menu“ позволява настройките на монитора да бъдат удобно променяни с помощта на мишката. Софтуерът „Screen+“ пък разделя 23-инчовия десктоп на няколко различни практични панела, които са достъпни посредством бързи клавиши.

i2369Vm е наличен на пазара на препоръчителна крайна цена от 339 лв. с ДДС. AOC предлага монитора си с 3-годишна гаранция, включително услуга за замяна на място.

Коментар