LG с “черен етикет” стъпва у нас

Само месец след официалната си европейска премиера на Световния 3GSM Конгрес в Барселона, уникалният LG Shine стъпва за първи път в България чрез М-Тел.
Shine е вторият модел от серията на LG за луксозни мобилни телефони “Black Label” (Черен етикет). Първият хит от тази серия беше телефонът Chocolate, който предизвика истински бум на европейския пазар и превърна марката LG в синоним на иновативен дизайн.
Телефонът набира бързо популярност със своите продажби в Европа, които за месец успяха да надскочат тези в Корея.
Името на новия телефон – Shine, отразява цялостната му дизайнерска и технологична концепция. Това е един ултра тънък слайдер, с изцяло метален корпус и огледален лицев панел, който при активиране се превръща във висококачествен цветен LCD-екран.
Лицевият панел е снабден и с jog-dial за повече бързина и функционалност. Моделът Shine разполага 2.0-мегапикселова камера, допълнителна VGA камера за видео връзка и 512 МВ вградена памет.
KU970 Shine e от поколението 3G, поддържа HSDPA скорост до 3.6 Mbps и има вградено меню Vodafone live!. Телефонът ще се предлага от 7 май на цена 629 лв. с нов абонамент.

Коментар