До 30 безплатни минути с новия Prima пакет “Твоите 5”

11 ст./мин. към 5 избрани номера от групата „Семейство и приятели” ще струват разговорите на клиентите на М-Тел, закупили новия Primaпакет “Твоите 5”. С тази промоция те ще получават и до 30 безплатни минути в мрежата на оператора. Специалното предложение е валидно от 7 май 2007 г.
За цена от 9,90 лв. “Твоите 5” включва 8 лв. време за разговори. Освен това, потребителите получават и безплатни минути за разговори в мрежата на М-Тел. От 5 безплатни минути ще се възползват онези Primaклиенти, които заредят картите си с 5 лв. В случай че презареждането е на стойност 10 лв., бонусът за разговори е 15 минути. 30 ще бъдат безплатните минути за всеки, презаредил картата си с 15, 30 или 60 лв. Тези бонуси са валидни за срок от 30 дни. При повторно презареждане в рамките на този период, новите безплатни минути се добавят към вече наличните, като започва да тече нов срок на валидност, също от 30 дни. 
За да се възползват от предлаганите бонуси, клиентите на предплатената услуга трябва да активират своите Primaпакети до 31 юли 2007 г.Всички останали разговори и услуги се таксуват по стандартните цени на тарифен план Prima Classic.

Коментар