vivatel.mobi признат за сайт на седмицата

Сайтът vivatel.mobi получи максимална оценка за дизайн, архитектура и интернет съвместимост с мобилни устройства от създателя на световния домейн за мобилни интернет страници mTLD (MobileTop Level Domain Ltd). Месец и половина след официалния си старт, DotMobi бе избран за сайт на седмицата от mTLD, съобщиха от мобилния оператор.
„По този начин vivatel се нарежда сред едни от най-бързо развиващите се световни компании – лидери в налагането на новите интернет технологии”, каза маркетинг мениджърът по eлектронни комуникации на vivatel Галина Радичева.
Интернет потребителите могат да видят представянето на мобилната интернет страница на българския оператор и анализа, направен на mTLD, на адрес http://showcase.mtld.mobi/, където в продължение на една седмица ще бъде официалната премиера на vivatel.mobi.
Операторът стартира своя DotMobi сайт в края на месец март. Сайтът е достъпен за всички потребители на мобилни услуги и предоставя специално селектирано за нуждите им съдържание.
Достъпът е неограничен – както от цялата страна, така и от чужбина и може да бъде направен от всеки телефон с настройки за Интернет и браузър, който отваря xHTML страници. vivatel.mobi е оптимизиран за различните по размер екрани на мобилните телефони и се адаптира автоматично към тяхната ширина.

Коментар