Още две игри в i-mode и нов телефон

Globul предложи на българските потребители на популярната мобилна информационна и развлекателна услуга в света i-mode новия телефон Sagem my401Сi. Сгъваемият трибандов модел тежи 82 грама и включва полифонични мелодии, mp3 плейър, Bluetooth връзка и 13 МВ вътрешна памет, с възможност за разширяване чрез microSD карти.
Sagem my401Сi има VGA камера с четирикратно увеличение и възможност за запис на видео, както и два CSTN дисплея с по 65 хиляди цвята. Както всеки i-mode телефон от Globul, и този модел позволява изпращане и получаване на електронна поща и MMS и осигурява достъп до богата колекция от тематично подредени i-mode сайтове.
Sagem my401Сi се предлага на цена от 169 лв. с вкл. ДДС с абонаментните програми на оператора.
Междувременно Globul и G-mode предлагат две нови игри на потребиелите на i-mode. В играта World Tennis всеки може да направи кариера като тенисист от световна класа и да участва в най-престижните световни турнири. С всеки мач, играчът трупа опит и точки, нужни за да покори класацията.
Sudoku Vol.1 пък предлага на потребителя дълги часове забавление с популярните главоблъсканици.
И двете игри могат да бъдат изтеглени от i-mode сайта на G-mode в категорията „Игри”. С един абонамент потребителят получава възможност да изтегли всички игри, които сайтът предлага, уточниха от оператора.

Коментар