Новият RAZR идва с два милиметра по-тънък

Компанията Motorola обяви ново поколение от изключително успешната серия тънки телефони RAZR. Моделите RAZR2 идват с два милиметра по-тънки от своите предшественици, съобщи www.pcnews.ru.
RAZR2 издига на по-високо ниво мултимедийните възможности на серията. Новите модели са оборудвани с голям 2-инчов външен дисплей и 2,2-инчов вътрешен. И двата екрана поддържат разделителна способност QVGA (240х320 пиксела).
Телефоните от серията RAZR2 са снабдени с 2-мегапикселови камери, слотове за карти памет с формат microSD и интерфейс Bluetooth. Конкретните параметри варират в различните модели.
Линията включва три модификации. Моделът V9 е предназначен за използване в 3G мрежи с поддръжка на HSDPA. V9m е съвместим с мрежи CDMA с поддръжка на EV-DO. И накрая, V8 е насочен към GSM мрежи, поддържащи EDGE. Някои от версиите на RAZR2 ще работят на базата на мобилната архитектура Linux/Java.
Новите модели използват процесор ARM 11, който осигурява 10 пъти по-бърза обработка на данните, отколкото първото поколение RAZR. Телефоните RAZA2 се очакват на пазара през юли.

Коментар