Смартфон приложение позволява поръчка на такси

Услуга на Мтел позволява поръчка на такси онлайн чрез смартфон приложение

Услуга на Мтел позволява поръчка на такси онлайн чрез смартфон приложение

Обновена услуга на Мтел позволява онлайн поръчка на такси. Това става чрез приложение за смартфони, съобщи телекомът, който от една година предлага услугата за таксиметрови шофьори Mtel Taxi Manager.

Освен чрез приложение gsmtaxi.bg, онлайн поръчката на такси става и чрез сайта на услугата. Потребителят посочва своя адрес и желаната дестинация за пътуване, след което избира една от изброените таксиметрови компании. Докато чака таксито, клиентът може да проследява неговата позиция. Wi-Fi връзката в таксито пък дава на потребителите на услугата достъп до интернет, докато пътуват.

Такситата, снабдени с Mtel Taxi Manager, имат таблети с GPS и специално приложение за предотвратяване на измами, избягване на задръствания и технически проблеми. Услугата премахва необходимостта от радиостанции, обработва и изпраща поръчки, районира и разпределя шофьорите.

Коментари по темата: „Смартфон приложение позволява поръчка на такси”

добавете коментар...

  1. Михайлова

    Като идея и реализация новото приложение на Мтел е добро – позволява бързо и лесно да си поръчаш такси и дори и да проследиш маршрута му докато сърфираш от смартфона си!

  2. Горан

    Страхотна идея, браво на Мтел! Това си е супер иновативна услуга, възможна през приложението на оператора Taxi Manager.

Коментар