Xerox вгражда ConnectKey в MFP устройствата

Xerox интегрира софтуерната система ConnectKey в мултифункционалните си устройства (MFP), за да подобри използването на мобилни устройства в работния процес и ИТ защитата им в мрежата. Общо 16 машини, вкл. WorkCentre 5800 и серията 7800, вече имат внедрен ConnectKey, съобщи компанията.

ConnectKey играе ролята на хъб за мултифункционалните устройства

ConnectKey играе ролята на хъб за мултифункционалните устройства

Всички тези устройства включват интегрирана защита от McAfee, която дава на ИТ мениджърите повече контрол върху употребата на лични устройства в офисна среда. Мултифункционалните устройства с ConnectKey имат допълнителна защита чрез TrustSec на Ciscо при трансфер на данните от и към устройствата.

Свободният API (приложен програмен интерфейс) на ConnectKey позволява на търговци, системни интегратори и риселъри да разработват и интегрират приложения на мултифункционалните устройства, без нуждата от допълнителен софтуер.

ConnectKey играе ролята на хъб, благодарение на който мултифункционалните устройства могат да сканират и качват изображения в облака, да изпращат важни бизнес документи директно в работния поток и да получават задачи за печат от мобилни устройства, уточни Xerox.

Например, специално разработено приложение за животозастрахователна компания може да изпраща сканираните от MFP документи за компенсации директно към системата за плащания.

Чрез функцията ConnectKey Share to Cloud потребителите могат да изпраща с натискане на един бутон документите към облачни хранилища като SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere и Salesforce.com. Налична е и опция за автоматично превръщане на документите в PDF с опция за търсене, World или Excel.

Както при сървърите, мултифункционалните устройства с ConnectKet могат да бъдат управлявани централно. Отстраняването на проблеми също може да се извършва от ИТ специалистите от разстояние. Устройствата предлагат онлайн ръководство и разяснителни видео клипове на предния дисплея.

Чрез Xerox Mobile Print служителите могат да разпечатват от всяко мобилно устройство, без необходимост от специализиран софтуер или приложения.

Коментар