Support ще си партнира с Attractel в областта на VoIP решенията

Компаниите Support и Attractel сключиха споразумение за партньорство в областта на софтуера. По силата на договора, Support става оторизиран търговски представител на Attractel за територията на България, като ще представя цялата гама от софтуерни разработки на своя партньор в областта на VoIP (Voice over IP).
Един от продуктите, обект на партньорството, е софтуерният телефон ZoIPer, който поддържа протоколите SIP и IAX/ IAX2 и e предназначен за домашна и офиса употреба.
Predilux пък е автоматизирана телефонна система за изходящи обаждания, подходяща за Call центрове.
Друго софтуерно решение е Faxterisk, което осигурява факс през интернет протокол (Fax over IP) и работи с Asterisk IP PBX. Attractel предлага и гама от софтуерни модеми, които са напълно съвместими с решението Faxterisk.
В класа на платформите за бизнес с телефонни разговори с добавена стойност (секс телефони, хороскопи, информация, горещи линии) Support Ltd. предлага Service Line Platform – автоматизирана телефонна система за входящи телефонни обаждания.
Към VoIP доставчиците е насочена софтуернaта платформа Rate Engine, която изчислява цените на изходящи и входящи телефонни обаждания.
Support Ltd. е специализирана в поддръжката и изграждането на компютърни мрежи и системи, Интернет телефония, ИТ мениджмънт, системно проектиране и др.

Коментар