До 300 безплатни минути за бизнеса с нови “галактически” тарифи на М-Тел

Безплатни разговори към всички национални мрежи предлага М-Тел на своите бизнес-клиенти от 28 май 2007 г. С новите тарифни планове «Галактика» 70% от компаниите в България ще получат за пръв път пакети с безплатни минути, които да използват както за повиквания към М-Тел, така и към другите мобилни и фиксирани оператори в страната.
Четири са новите абонаментни планове – «Галактика», «Галактика 40», «Галактика 80» и «Галактика 300». Те са изключително гъвкави и могат да бъдат адаптирани към всяка компания, в зависимост от мащаба и нуждите й. Така например стартовата оферта за бизнес абонатите, които изберат «Галактика 40» e месечна такса от 11,90 лв. и 40 безплатни минути към всички мрежи. Освен това клиентите ще разполагат и с 300 безплатни минути в рамките на фирмената група, без да заплащат досегашната месечна такса за тях. 1 ст./мин. ще струват изходящите разговори в групата след изчерпване на пакета, а разговорите с други бизнес абонати на М-Тел – 12 ст./мин. Само 28 стотинки – с 9 ст. по-евтино от досега, ще струва вече минута разговор с клиенти на останалите мобилни и фиксирани оператори след изразходване на безплатните минути.
Също от днес М-Тел предлага на бизнеса и нова услуга – «Мобилен VPN». Тя ще замени познатата на клиентите «Корпоративна група» и съвсем скоро ще им даде достъп до много допълнителни функционалности. Част от възможностите са собствен вътрешен номерационен план с възможност за задаване на кратки номера, задаване на различни профили, ограничения и права на отделните фирмени карти.

Коментар