Хората не са виждали iPhone, но го хвалят

Потребителите никога не са виждали, пипали или имали пълна информация за това какво представлява iPhone и как работи. Но очевидно повечето от тях смятат, че устройството ще бъде по-добро от клетъчния телефон, който използват в момента.
Според проучване на компанията Strategy Analytics, 90% от потребителите на мобилни телефони вярват, че идващият iPhone ще бъде по-добър от телефона, който имат сега. Изследването открива също така, че за над 40% от хората устройството на Apple ще превъзхожда другите мобилни джаджи в ключовите характеристики – музикален плеър, уеб търсене, гласова поща и управление на телефонните обаждания.
Не е ясно как потребителите са направили своите изводи за качествата на iPhone, имайки предвид че към днешна дата само няколко от мениджърите на Apple разполагат с устройството и го използват. То все още не е пуснато на пазара, а датата за това събитие е през юни.
Все пак обаче потребителите посочват и недостатъци на iPhone. Фирмата за проучвания е открила, че хората въобще не са доволни от цената на телефона. iPhone ще бъде пуснат в две версии, като тази с 4GB ще струва $499, а 8GB вариант ще се продава за $599.
И други анализатори сочат цената на устройството за негов недостатък. Доклад на фирмата Harris Interactive показва, че 40% от потенциалните потребители на iPhone ще изчакат с купуването на телефона, докато цената му падне.

по темата: „Хората не са виждали iPhone, но го хвалят”

добавете коментар...

  1. ah

    aha 😉 za bg potebitelqt cenata moje i da ne e visoka ama 4ujdencite ne sa sviknali takiva ceni.

Коментар