София е последната спирка от 3G пътешествието на vivatel


София е шестата последна спирка от 3
Gпътешествието на vivatel в страната. От 29 май до 1 юни 2007 г. пред пилоните на  Националния дворец на културата жителите на столицата ще могат да се запознаят с услугите, достъпни през 3G мрежата на vivatel.
 
В рамките на 3G демонстрацията в София мобилният оператор организира и специална среща на двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне с техните почитатели. На 30 май 2007 г. от 16.00 часа феновете на Албена и Максим ще имат възможността да се срещнат лично с техните любимци, да се снимат с тях и да получат автографи.
 
Всеки, изпробвал услугите от трето поколение на мобилния оператор,може да спечели специална награда – видео разговор с музикантите от група D_2, Мариана Попова и Орлин Павлов или да участва в томболата за голямата награда на мобилния оператор –iPod, която ще бъде изтеглена на 1 юни 2007 г.
 
„3Gпътешествието на vivatel се радва на засилен интерес в цялата страна.Хората се запознаха с реалните ползи от 3G услугите ни и в същото време се забавляваха”, каза Маркетинг директорът на vivatel Любов Кирилова.
 
3Gтурът премина през Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Плевен. Навсякъде печелившите участници се радваха на възможността да проведат уникални „звездни”
видео разговори с група D_2, Миро и Галя от дует Каризма, Орлин Павлов, Мариана Попова.  

Коментар