Награди за сертификационни изпити на Microsoft дава New Horizons Bulgaria

Студенти, ИТ специалисти и разработчици, които планират да се сертифицират по технологии на Microsoft, могат да спечелят награда, ако положат изпит в сертификационния център на New Horizons Bulgaria (PassIT) до края на май 2013 г.

Под мотото CERTIFY 2013 протичат едновременно две промоции:

Промоция „Моят първи Microsoft изпит“ е за кандидати, на които предстои да се явят на първия си Microsoft изпит. Те ще участват в томбола за три ваучера за подготвителни тестове (MeasureUp) за сертификационни изпити на Microsoft и един ваучер за MCSA Track: Windows Server 2012, на стойност 2205 € без ДДС. (MCSA Track: Windows Server 2012 е пакет от курсове, консултации, подготвителни тестове и изпити, подготвящи за придобиването на сертификационна степен MCSА: Windows Server 2012.)

Във втората промоция, „Повече Microsoft изпити – повече награди“, могат да участват кандидати, които вече са се явявали на изпит в New Horizons (PassIT). За тях организаторите са предвидили дори повече награди – всяка седмица томбола за ваучер за подготвителен MeasureUp тест, а всеки месец – за Microsoft курс по избор.

Добрата новина за всички участници е, резултатът от изпита не е критерий за участие в томболата. Дори явяването на изпита да не е било успешно, всеки има шанс да спечели награда, която ще му/й помогне да постигнете целта си.

Промоциите са в сила до 30 май 2013 г.