Мобилна услуга за такси тръгна във Велико Търново

Услугата TaxiMe позволява безплатна поръчка на такси през смартфон и информира  потребителите в реално време за изпълнението й

Услугата TaxiMe позволява безплатна поръчка на такси през смартфон и информира потребителите в реално време за изпълнението й

Българско мобилно приложение за поръчка на такси тръгна във Велико Търново. Освен че е безплатна, услугата TaxiMe (ТаксиМи) дава информация за таксито в реално време и потребителска оценка на шофьорите.

„В града има много млади и активни хора, които ще оценят удобството да извикаш такси от своя Andorid или iPhone без да заплащаш за обаждането и без да губиш време в изчакване на разговор с диспечер”, коментира Христо Чернев, изпълнителен директор на TaxiMe.

Потребителите на още два града – София и Пловдив – ползват бета версия на приложението през своите смартфони.

Веднага след като поръчката бъде приета, потребителят вижда името на шофьора, тарифата, моделът и годината на колата, времето за пристигане и колко приблизително ще струва курсът. На карта се показва и реалната позиция на колата, докато тя се движи към клиента.

Услугата се предоставя само от лицензирани компании и водачи. Предвидена е възможност потребителите да дават оценка за конкретния шофьор и таксито, които са използвали. При разпределяне на поръчките рейтинг системата дава преимущество на водачите, оценени по-високо от реални клиенти.

В допълнение към мобилното приложение за крайни клиенти, TaxiMe предлага и професионална интернет платформа, създадена специално за такси компаниите. С нея диспечерите могат да изпращат клиентски поръчки до отделните таксита, загърбвайки проблемите с радио станциите.

Коментари по темата: „Мобилна услуга за такси тръгна във Велико Търново”

добавете коментар...

  1. Никола Карамитрев

    23/03/2015/ Имам такси как мога да се вкюча.тел.0888958453 за контакт. “karamitrevi@abv.bg”

  2. данаил костадинов

    това е супер!имам такси,как мога да се присъедина кам вас?0898712211 “danikost10@abv.bg”

Коментар