М-Тел атакува с нов смартфон

Мобилен телефон с LCD дисплей, 10 имейл акаунта, органайзър, уеб браузър и чат програма. Всичко това идва с новия смартфон BlackBerry 8800, който Мобилтел пуска на пазапа у нас от 1 юни.
Устройството включва също GPS модул за достъп до географски услуги и предварително инсталирано приложение BlackBerry Maps. Смартфонът предоставя QWERTY клавиатура, плейър за видеоклипове и музика, и полифонични мелодии. Увеличени са капацитет на паметта и издръжливостта на батерията.
С BlackBerry 8800 потребителят може да избере няколко начина да отговори на получено съобщение – с имейл, SMS, MMS, чат, чрез обаждане, а също така и чрез специалното ПИН съобщение, което е възможно между всички потребители на BlackBerry устройства.
8800 е най-малкият модел BlackBerry с размери на PDA и е дори по-тънък от своя предшественик BlackBerry Pearl – само 14 мм. „Къпинката” тежи 134 грама и има размери 114 мм (дължина) на 66 мм (ширина).
BlackBerry 8800 в пакет със SIM карта струва 779 лв. в магазините на М-Тел. При активиране на нова SIM карта потребителите получават 40% отстъпка от месечната такса за ползване на BlackBerry за периода на договора и по този начин ще заплатят реално 0,70 лв. на ден. Тези, които решат да купят само устройството, ще платят 799 лв.

Коментар