БСК стартира своя Бизнес академия

БСК започва серия от обучения на предприемачи в новата си Бизнес академия

БСК започва серия от обучения на предприемачи в новата си Бизнес академия

Българската стопанска камара стартира своя Бизнес академия, която ще предлага обучения по управленски умения за мениджъри. Серията от обучения за предприемачи, средни и висши мениджъри и собственици на предприятия ще е с чуждестранно ноу-хау и изцяло с практическа насоченост.

Първото обучение ще се проведе на 16 май т.г., а темата е „Организация в развитие – Как системите в компанията да заработят ефективно?” с лектор Илияна Шмателка, МВА и управляващ директор на International Leadership Institute (INTLI) във Виена.

Обучението е в малка група, с реални примери от бизнеса и силна практическа насоченост. Курсът се състои от теоретична и практическа част. В теоретичната част не са предвидени лекции, а разсъждения и дискусии по отделните теми. По време на обучението под формата на реални бизнес казуси ще бъдат представени различни управленски модели и инструменти.

В практическата част представените модели и инструменти ще бъдат преживени и преосмисляни, участниците ще бъдат провокирани и поставяни в неочаквани ситуации. Целта е те да използват собствените си опит и изобретателност, но и да заимстват от гледната точка и действията на другите участници под формата на “учене чрез преживяване“, уточниха от стопанската камара.

Коментар