Трима взеха по ?1000 от конкурс на vivatel

С над 1500 творби приключи конкурсът за дизайн на новите ваучери на предплатената услуга на vivatel. Участие в „Качи си имиджа” са взели и голям брой непрофесионални фотографи, уточниха от мобилния оператор. Само през първата седмица са били пуснати около 700 творби, като към края бройката им е достигнала 1500 снимки. Общо 45 000 уникални посещения са регистрирани в специалната секция на уеб страницата на vivatel. 

Победител в категорията „Природата навън и у дома” стана Димитър Момчев със снимката си „Electric Dreams”, направена в къмпинг „Смокиня” по време на гръмотевична буря. В категорията „Животът на града” приза грабна Живко Константинов със снимката „Светоглед”, направена в Атина. Третият победител в конкурса, в категорията „Поглед от близо”, е Александър Богдановски със снимката „Paper Love”.
 
Самото гласуване за определяне на най-добра творба във всяка една от категориите е минало през няколко етапа. Първият е бил вотът на публиката, който е определил най-добрите 12 снимки във всяка една от категориите. След първоначалното отсяване, десетчленно жури, в което са взели участие известни български фотографи като Темелко Темелков, Енчо Найденов, Румяна Тончева и Виктор Гилтяй, е избрало трите най-добри визии.
 
Творбите на победителите ще "грейнат" на новите ваучери на предплатената услуга на vivatel, които са на стойност 10, 20 и 50 лева с ДДС. В допълнение, Ричард Шиърър, изпълнителен директор на vivatel, награди тримата победители с чекове на стойност по 1000 евро. Селекция от снимките финалисти ще бъде изложена в City Centre Sofia в периода от 6 до 15 юни.

Коментар