HP представя нови принтери и приложения за по-висока производителност

HP представи нови цветни и монохромни лазерни принтери и иновативни софтуерни приложения, които ще позволяват на малки работни екипи и малки и средни предприятия да подобрят своята търговска ефективност и производителността си като цяло. HP Color LaserJet CP3505 е първият принтер, който се предлага с новите софтуерни приложения и ресурси, имащи за цел да помогнат на малките и средни предприятия да подобрят своите търговски възможности. Новият принтер е разработен с цел да повиши производителността и да печата ярки, наситени цветни материали при скорост от 22 страници в минута за отлично качество на печат в режим по подразбиране. Днес компанията пуска на пазара и новия принтер HP LaserJet P2014, както и софтуерния пакет HP Easy Printer Care Software 2.2, който е лесен за употреба софтуер за по-удобно управление на процеса на печат.
„HP е наясно, че бизнесът днес е изправен пред предизвикателството да бъде гъвкав, докато същевременно не прави компромиси с качеството на отпечатаните материали и цените, а това е особено значение за малките и средни предприятия, които трябва да работят в условията на неограничена конкуренция,” сподели Ким Холм, вицепрезидент на SMB, HP Imaging and Printing Group, за Европа, Близкия изток и Африка. „HP дава възможност на потребителите да намалят разходите си за печат на ефективни маркетингови и бизнес материали в организацията.”
Някои характеристики на обявените днес продукти включват:
        Серията принтери HP Color LaserJet CP3505: Предназначени за високопроизводителни работни екипи от всички сфери, нуждаещи се от бърз, надежден цветен принтер, който е лесен за употреба и управление. Бързата му скорост на печат2 подобрява потребителската ефективност, като същевременно предлага професионални резултати. Препоръчителна крайна цена с ДДС – 1389 лв.1
        Принтер HP LaserJet P2014: Това компактно устройство е качествен и лесен за употреба принтер, предназначен за пестеливи потребители. Надежден високопроизводителен2 чернобял принтер, който се предлага на достъпни цени заедно с all-in-one тонер касета и който поддържа Microsoft Windows Vista™. Принтерът е оборудван, както с USB 2.0, така и е с паралелен порт. Препоръчителна крайна цена с ДДС – 519 лв.1
        HP Easy Printer Care Software 2.2: Многофункционално решение за бърза и лесна администрация и поддръжка на до 15 HP LaserJet принтери и мултифункционални устройства. Разработена с цел да пести време и намалява разходите, новата версия предлага активни предупредителни съобщения за откриване на грешки по време на печат, генерира справки за употребата на принтера и периодично следи нивата на хартията и тонер касетата за по-добро представяне. Идеален за мрежови принтери без поддръжка3. HP Easy Printer Care Software 2.2 е безплатен софтуер, който ще се предлага в мрежата от 8 юни 2007 г.

Коментар