Безжично решение на 300 Mbps въвежда D-Link

Комплект за трансфер на данни със скорост 300Mbps въвежда мрежовата компания D-Link на нашия пазар. DKT-410 Wireless N Starter Kit е разработен в съответствие с последните безжични N характеристики и се явява ценово ефективно решение за домашния или малкия офис, способно да елиминира т.нар. “мъртви точки” в мрежата, уточниха от компанията.
DKT-410 осигурява на потребителите високоскоростен Интернет достъп, защита на безжичната мрежа и възможност за защитено и бързо прехвърляне и споделяне на файлове, снимки, филми и данни.
Вграденият Quality of Service (QoS) Engine позволява по-качествени Интернет разговори (VoIP) и сърфиране в интернет. DKT-410 идва при клиента с 11–годишната гаранция, както всички останали продукти от Wireless N гамата на D-Link.
Предложението комбинира в едно DIR-635 Wireless маршрутизатор и DWA-140 Wireless N USB 2.0 адаптер.
"DKT-410 е на път да стане хитов продукт на пазара в Европа. Вярваме, че ще се продава много добре и у нас”, коментира Анелия Чакърова, мениджър на D-Link България.
Междувременно, само преди седмица, D-Linк обяви, че пуска на пазара устройства от серията Wireless N, работещи с подобрената спецификация 2.0 на стандарта 802.11n. Новата версия 2.0 за 802.11n подобрява значително съществуващите характеристики на 11n продуктите. Една от съществените разлики между версиите 1.0 и 2.0 е изискването на CCA (Clear Channel Assessment), което гарантира цялостно подобряване на сигурността.
Новите продукти на D-Link са достъпни на пазара у нас през дистрибуторите Поликомп, МОСТ, РИСК Електроникс и Дейта Оптикс.

Коментар