Предлагат GSM-и заедно с полет из Европа

Полет до любим град в Европа могат да спечелят клиентите на М-Тел, закупили в периода 8 юни до 31 юли 2007 г. някои модели от специалните Walkman телефони на Sony Ericsson. Лондон, Рим, Виена и Берлин са част от дестинациите-награди в новата игра на мобилния оператор.
Всеки, който се сдобие с „музикалните” модели W200i, W850i и W950i от магазините на М-Тел, трябва да изтрие стикера върху пакета и да го изпрати като SMS на кратък номер 1570. Системата ще му изпрати автоматичен отговор дали печели двупосочен билет за избрания от него град в Европа.
Късметлиите могат да споделят пътуването и с любим човек, който да закупи билета си на преференицалната цена от 110 евро. www.sonyericsson.com/bg/gofly е адресът, на който спечелилите могат да направят своята резервация, попълвайки паролата, изписана в автоматичния SMS отговор, както и други необходими данни.
Градовете, които печелившите имат шанса да посетят, са: Лондон, Рим, Болоня, Милано, Венеция, Кьолн, Берлин, Щутгарт, Мюнхен, Франкфурт, Виена, Будапеща, Копенхаген, Варшава, Катовице, Атина, Братислава, Кошице и Букурещ.

Коментар