Adobe обяви готовност да пусне Anywhere

Adobe Anywhere има отворена архитектура – използва съществуващата инфраструктура и се интегрира със стандартно оборудване, софтуер и мрежи

Adobe Anywhere има отворена архитектура – използва съществуващата инфраструктура и се интегрира със стандартно оборудване, софтуер и мрежи

Adobe обяви готовност да пусне през май платформата за видеоредактиране Anywhere. Новото решение позволява съвместна работа на професионалисти от видео индустрията. Главното предимство на Anywere е централизираното управление на съдържание и обекти, като достъпът и управлението могат да се осъществяват практически във всяка мрежа.

Adobe Anywhere беше обявен през 2012 г. и е съвместим с приложения за професионална видеообработка като Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects и Adobe Prelude. Проектът има отворена архитектура – използва съществуващата инфраструктура и се интегрира със стандартно оборудване, софтуер и мрежи.

Anywhere не изисква прехвърляне на обемни файлове, но това не значи, че използва копия с влошено качество. Професионалистите по видеообработка могат да работят директно с висококачествено видео.

Софтуерът се инсталира при клиента – там, където се съхраняват и останалите корпоративни материали, което позволява лесно да бъде контролиран и използван сигурно.

Adobe Anywhere допълва възможностите на Adobe Creative Cloud, като предлага редица функции за съвместна работа, вкл. организация на работни потоци дори за най-големите студиа. За използване на Anywhere е необходимо клиентът да разполага с новите версии на продуктите на Adobe за видео, какъвто е например Adobe Premiere Pro.

Коментар