BondPR стана партньор на Autodesk в Централна и Източна Европа

Autodesk посочи за свой регионален партньор международната PR агенция – BondPR. Сътрудничеството между двете компании стартира от 1 юни 2007 г. Чрез PR кампания, регионалните медии и публики ще бъдат информирани за решенията, услугите и всички бизнес преимущества, които компаниите могат да получат с помощта на Autodesk – един от лидерите в областта на софтуерната технология.
BondPR ще покрие всички PR изисквания на Autodesk на регионално ниво и в пет държави от Централна и Източна Европа: Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и България. Кампанията за Autodesk ще бъде директна и координирана от регионалния офис на BondPR за Централна и Източна Европа, която се намира в Прага и работи с PR екипи във всяка от страните. В България PR кампанията ще бъде организирана от United Partners, част от мрежата на BondPR.
„Нашата компания търси начин за извършване на ефективна PR кампания на регионално ниво” – сподели Олдрих Янушка, Маркетинг Мениджър за Централна, Източна и Югоизточна Европа, Средния Изток и Африка към Autodesk. „Поради тази причина ние наблягаме на местно PR присъствие в определени страни. Окончателно BondPR се отличи като най-добрия кандидат, благодарение на своя ефективен PR модел, който е базиран на комбинация от централизирани и локални PR дейности, осигуряващи висококачествени услуги на ефективна цена.”
Autodesk си е изградила добра репутация и позиции на чешкия пазар”, сподели Мирослав Фриберт, директор кампании в BondPR за Централна и Източна Европа. “Нашето главно предизвикателство занапред е да запазим и доразвием водещите позиции и добрата репутация на Autodesk на останалите пазари в страните от Централна и Източна Европа.”
Компанията Autodesk е световен лидер в 2D и 3D дизайн софтуера за производство, изграждане, медийни и развлекателните пазари. От представянето на софтуера AutoCAD през 1982 г., Autodesk разви най-широкото портфолио от произведения на изкуството в света на дигиталните технологии, за да помогне на клиентите да изпитат и визуализират техните идеи, преди те да се превърнат в реалност. За щастие 1000 компании се доверяват и до днес на Autodesk за инструментите за визуализация, симулация, представяне на анализ в реална среда още в ранния дизайнерския процес, с цел спестяване на пари и време, подобряване на качеството и насърчителни иновации.
BondPR е агенция за връзки с обществеността с локално присъствие в 20 Европейски държави. Тя специализира в технологичния сектор, предлагайки измерими, локални и международни кампании с един и същ метод за контактуване, доклад и заплащане на кампаниите. Многоезичният екип има натрупан опит с повече от 1000 компании, от начинаещи до мултинационални.

Коментар