Нов Office 365 за бизнеса е достъпен у нас

Потребителите на Office 365 могат да ползват облачната услуга на до 5 устройства

Потребителите на Office 365 могат да ползват облачната услуга на до 5 устройства

Microsoft пусна на българския пазар облачна услуга Office 365 от следващо поколение за бизнес потребители, която разполага с нови функции и предложения към компаниите.

В допълнение към актуализираните услуги Lync Online, Exchange Online и SharePoint Online, бизнес потребителите вече могат да ползват добре познати Office приложения на до пет устройства и актуална облачна услуга.

„Тази версия на продукта отключва нови сценарии и осигурява възможности, които далеч надминават функционалностите на решенията, предлагани като услуга само в браузър“, коментира президентът на Office дивизията в Microsoft -Кърт Делбене.

По информация от Microsoft, всеки 5 клиента на компанията използват платената облачна услуга, в сравнение с периода от преди една година, когато съотношението е било 1:7. Броят на малките и средни предприятия, които използват Office 365, също се е увеличил със 150% през последните 12 месеца.

Локалната премиера на Office 365 в България идва с нови предложения за бизнеса. Office 365 ProPlus включва набор от Office приложения – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath и Access, предоставяни като услуга на до 5 устройства. ИТ отделите ще мотат да работят с Office 365 ProPlus едновременно с други версии на Office. Office 365 ProPlus се предлага самостоятелно на цена от 12,90 евро на месец и е включен в актуализираните предложения за Office 365 Enterprise и новия Office 365 MidsizeBusiness.

Друго предложение е Office 365 MidsizeBusiness за малки и средни компании с 10 до 250 служители. Услугата включва Office 365 ProPlus, възможности за екипна работа от корпоративен клас с Exchange Online, Lync Online и SharePoint Online, наред с ИТ инструменти за контрол. Пакетът интегрира Active Directory, уеб-базирана конзола за администрация и ИТ поддръжка по телефона в работно време. Цената е 12,30 евро на месец за потребител.

Office 365 Small Business Premium е предназначен за малки фирми с 1 до 10 служители. В допълнение към познатите Office приложения, услугата включва електронна поща от бизнес клас, споделени календари, инструменти за уебсайтове и HD видеоконферентна връзка. Цената е 12,80 евро на месец за потребител или 124,80 евро на потребител при едногодишен абонамент.

Коментар