Два Mio навигатора идват на българския пазар

Два нови модела GPS навигатори Mio DigiWalker ще пусне на нашия пазар компанията Naviteq. Устройствата ще бъдат  налични за летния сезон, съобщиха от доставчика.
Mio C520 предлага най-големия в семейството на DigiWalker 4,3-инчов дисплей. С разделителна способност 480х272 точки този модел може да покаже много повече полезна информация от предшествениците си. С помощта на предварително инсталирания Mio Map навигационен софтуер, потребителите могат да навигират освен в страните на Централна и Западна Европа, но и в България, по улиците на София. Освен това Mio C520 разполага с достатъчно голяма вградена памет за съхраняване на много повече музика.
Моделът Mio C250 e най-популярното устройство за навигация в кола. Потребителите имат на разположение голям цветен екран и удобството за работа с една ръка. Устройството се отличава с елегантна и опростена форма, лесно е за използване при планиране и следване на маршрута. Стилният навигатор притежава освен европейските карти и детайлна карта на България.
От компанията не са обявили цените на новите устройства. Междувременно Naviteq организира на 29 юни в София семинар за професионални GPS услуги.

Коментар