Globul стартира акция “Шофирай безопасно, използвай hands-free!”

GLOBUL стартира акция за насърчаване използването на hands-free устройства „Шофирай безопасно, използвай hands-free!” в четирите най-големи града на страната.

От 25 юни до 5 юли по основните кръстовища и паркинги в София, Пловдив, Варна и Бургас екипите на GLOBUL ще раздават специални брошури със съвети за безопасно използване на мобилен телефон по време на шофиране, както и стикери за автомобил със логото на кампанията. През същия период, клиентите на всички бензиностанции на „Лукойл” в четирите града ще получават ароматизатори за кола с формата на стикера.
В София, кампанията ще се проведе от 8.30 до 12.30 часа и от 16 до 20 часа на десет от най-оживените кръстовища, включително „Орлов мост”, „Сточна гара”, Централна гара, телевизионната кула, пред хотел „Хемус”, бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий”, ЦУМ и бул. „Тодор Александров”.
Като социално отговорна компания, подписала Европейската харта за пътна безопасност, GLOBUL предприема тази кампания, за да насърчи разумното шофиране чрез използване на hands-free устройства. Логото на кампанията ще присъства и върху опаковките на всички продукти на оператора.
Официален партньор на инициативата „Шофирай безопасно, използвай hands-free!”е Съюзът на българските автомобилисти (СБА).

Коментар