В 110 магазина на 2be могат да се плащат сметки на Globul

Най-голямата верига за мобилни технологии 2be вече предлага на клиентите на GLOBULвъзможност да плащат своите сметки към оператора в магазините от веригата. Новата услуга вече е достъпна във всички 110 магазина на веригата 2be в 56 населени места в цялата страна. Със стартирането на новата услуга местата, където могат да се плащат сметки на GLOBUL, се увеличават значително и достигат 607.
„Много се радвам, че клиентите на дългогодишните ни партньори GLOBULвече имат още едно удобство – близостта на 110-те магазина 2be в страната. Освен, че новата услуга ще улесни абонатите на GLOBUL навсякъде в България, тя е още едно доказателство , че нашата компания предлага не само избор на технологии, но и пълната гамателекомуникационни услуги”, заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.
„2beса наш коректен и сериозен партньор от няколко години и сега заедно правим поредната важна стъпка в нашето сътрудничество. Убеден съм, че абонатите ни ще останат доволни от удобството, което предлага възможността да заплащат сметките си към GLOBUL в магазините на 2be. GLOBULи 2be са сред водещите компании на българския телекомуникационен пазар и съм сигурен, че стратегическото ни партньорствощепродължи да се развива в единствената правилна посока – да отговаря на нуждите и очакванията на клиентите,” допълни Дари Кутелов, директор „Продажби” на GLOBUL.
Новата услуга, която дава възможност на клиентите на GLOBULда плащат своите сметки в 110 магазина от веригата 2be, ще улесни потребителите на абонаментните програми на мобилния опертатор. Най-голямата верига магазини за мобилни технологии в страната 2bе предлага и други услуги на GLOBUL сред които различните абонаментни програми на оператора, стартови пакети b-connect, ваучери за предплатена комуникация и разнообразни специални промоции.

Коментар