Скоро излизат новите защити на McAfee

Скоро излизат новите защити на McAfee

Предлагат се четири версии с разнообразни възможности

07/06/2006
McAfee
съобщи във вторник, че скоро на пазара ще излезе новата фирмена серия софтуер за защита. Продуктите “Falcon” ще конкурират решенията в тази област на Symantec.

Четирите версии на новия софтуер предлагат различни възможности за защита, като всяка от тях е предназначена за отделна група потребители. Марк Соломон, продуктовият директор на McAfee, съобщава, че всяко от новите издания ще включват базисни антивирусни, firewall и antispyware програми.

VirusScan Plus е първата от четирите версии,като тя предлага само споменатите по-горе основни защити. PC Protection Plus добавя към тях и възможности за “back up” на информацията. Internet Security Suite интегрира всичко споменато досега, плюс фишинг и спам защита, както и възможност за сигнализиране при извличане на кодове и номера на кредитни карти по интернет. Total Protection прибавя и защитни програми за безжични мрежи.

Бета версиите на софтуера ще излязат този месец, а на пазара софтуерът ще се появи към края на лятото, съобщават от McAfee. Цените още не са уточнени.

по темата: „Скоро излизат новите защити на McAfee”

добавете коментар...

  1. Ms

    Moqta antivirusna systema e ot McAffe i nevorqtna
    dobra. Produktite im sa mnogo raznoobrazni i sys
    prost interfeis. Skanirva mi harddiska s sys poveche ot 20 GB za po malko ot chas.

Коментар