Xerox пуска LCD монитори на пазара у нас

Xerox пуска LCD монитори на пазара у нас
Продуктите са резултат от партньорство с производителя ProView
07-06-2006
От края на май производителят на копирна и офис техника
Xerox ще предлага на българския пазар и LCD монитори с марка Xerox, съобщиха от местния офис на компанията. Новата продуктова линия е резултат от международно корпоративно споразумение с известния производителя на монитори ProView.
В България разпространението ще се извършва през търговските канали на Xerox, както се предлагат всички останали продукти на компанията. Основните търговски партньори в този процес ще бъдат компаниите Солитрейд и ТехВижън, който става официален дистрибутор на Xerox България само за монитори.
В момента на нашия пазар се предлагат три серии монитори Xerox: XA3 – нисък клас, за домашни потребители; XA7 – среден клас; и XAP – висок клас, професионални.
Серията XAP включва 17- и 19-инчови монитори на основа на течни кристали, в които са заложени последните новости в дизайна, технологията и ергономията. Мониторите използват модерен видеопроцесор, имат бързо време на реакция (8 ms), високи яркост и контраст. Предоставят също цифров видеоинтерфейс DVI.
При разработване на новата линия монитори основните усилия на компанията са били насочени към намиране на максимално комфортно решение, което е базирано на дизайна на предишните седем серии монитори на Xerox.
“Новата линия, изпълнена в традиционен елегантен стил – с противо-отразяващо покритие Xshield, е допълнена с лесно нагласящи се стойки Xstand и вградени колони”, – каза Ралица Пашова, мениджър дистрибуция в Ксерокс България.
Потребителите могат да регулират височината на монитора и да настройват неговата позиция – напред или назад, вертикално или хоризонтално. С помощта на своята система за монтаж VESA, мониторът лесно може да се прикрепи към стена.

Коментар