SAP обнови софтуера за анализ BusinessObjects BI

Пакетът BusinessObjects BI 4.1 е способен да анализира много по-голям обем информация отколкото досега

Пакетът BusinessObjects BI 4.1 е способен да анализира много по-голям обем информация отколкото досега

Софтуерният гигант SAP пусна обновление на пакета за бизнес анализ BusinessObjects BI до версия 4.1. Новият продукт включва набор от инструменти за оптимизация и реализация на стратегии за развитие на бизнеса и ИТ.

С помощта на BusinessObjects BI 4.1 компаниите ще могат да централизират събирането на необходимите аналитични данни. Пакетът е способен да анализира много по-голям обем информация отколкото досега, съобщава разработчикът.

BusinessObjects BI 4.1 се интегрира тясно с платформа за обработка на данни в реално време, образувайки единен ландшафт от големи данни, вкл. транзакционни и аналитични.

Пакетът включва развити средства за визуализация, вкл. наскоро пуснатото решение SAP Lumira, което представя в прегледен вид данни и пространствен анализ за различни сфери на дейност, съдържа инструменти за колективна работа, поддържа услугите Amazon Elastic MapReduce, Hadoop Hive, Oracle Exadata, OLAP и Essbase.

В новата версия е подобрена също поддръжката на работни потоци в реално време от платформата SAP HANA и хранилището за данни SAP NetWeaver Business Warehouse.

Коментар