М-Тел пусна на пазара телефон за 34 лв.

М-Тел пусна на пазара ултра тънък телефон с марката Vodafone. Устройството се отличава с модерен дизайн, малки размери, полифонични мелодии, цветен дисплей, игри и Vodafone меню.
Моделът Vodafone 225 предлага лесна комуникация, а литиево-йонната батерия осигурява дълго време работа без презареждане.
Vodafone 225 се предлага на цена от 34 лв. в пакет с тарифен план M-Tel Relax 200, но при желание клиентът може да избере и друг план. Пускането на новия телефон на българския пазар е резултат от сътрудничеството на М-Тел с мобилния оператор Vodafone.
Тарифният план MTel Relax 200 включва 200 безплатни минути месечно към трима абонати на оператора. След изчерпване на безплатните минути, обажданията към тези номера се таксуват по 10 ст./мин.
Разговорите в ненатоварената часова зона, през почивните дни и националните празници струват 15 стотинки на минута в мрежата на М-Тел. Обажданията в натоварената часова зона, както и към всички останали мрежи в страната, се таксуват на обща цена от 32 ст./мин.
Единна е тарифата и за изпращане на SMS – 14 ст. към мрежите на всички български оператори. Месечната такса на MTelRelax 200 е в размер на 9,90 лв.

по темата: „М-Тел пусна на пазара телефон за 34 лв.”

добавете коментар...

  1. Боян

    Аппараты предназначены для использования в сетях дочерних компаний Vodafone в странах с развивающимися рынками сотовой связи, таких как. Например, в Кении и Танзании.

Коментар