Поликомп отпразнува своята 7-ма годишнина

07-06-2006 – Поликомп
Поликомп отпразнува своята 7-ма годишнина
На 3 и 4 юни в град Девин, в сърцето на Родопите, Поликомп – водещият български ИТ дистрибутор, отпразнува своя 7-ми рожден ден.
По време на официалната част от фирмената среща, бе направен преглед на резултатите на компанията. Отчетен беше значителен ръст в оборотите през 2005 година, което е основание да се очаква, че Поликомп ще запази своето лидерско място, като най-голям ИТ дистрибутор на пазара на информационни технологии в България.
Екипът на Поликомп е твърдо решен да отстоява своите постижения, като непрекъснато подобрява качеството на работата си и търси нови възможности, за да направи бизнеса на своите партньори още по-успешен и лесен.
По традиция отличилите се служители на фирмата получиха награди – в знак на благодарност от ръководството за успешната и професионална работа през годината.
По късно през деня всички се отправиха към пещерите Дяволско гърло и Ягодинска, където имаха възможност да се възхитят и насладят на безбройните чудни творения, които природата е изваяла в продължение на хилядолетия.
Събитието продължи с бурен купон с участието на момчетата от нашумялата група “Скай”, които привличаха с изпълненията си всички на дансинга. Ивайло Стоянов и Милен Пейчев изпълниха химна на Поликомп, съчинен от тях специално за събитието.
Чудесното настроение продължи през цялата вечер и чак в ранните часове на следващия ден някой се отправиха към стаите да починат. Все пак в планината човек се наспива бързо – особено, когато е доволен от прекараното време.

Коментар