Над 350 състезатели участваха в старта на държавното първенство по стрийтбол vivatel cup

07-07-2006 – Агенция „ПР Медиа”
 
Над 350 състезатели участваха в старта на държавното първенство по стрийтбол vivatel cup
 
Първият регионален турнир от първенството се проведе в град Плевен  
 
Над 350 състезатели участваха в старта на държавното първенство по стрийтбол vivatel cup. Първият регионален турнир от първенството се проведе днес в Плевен. Инициативата на vivatel и Българската федерация по баскетбол се провежда под патронажа на президента на Република България Георги Първанов. Състезанието беше открито официално от Ивайло Кунчев регионален акаунт мениджър на vivatelи от заместник кмета на града д-р Валентин Матеев.
 
Инициативата на vivatelиБългарската федерация по баскетболсе превърна в истинска атракция за жителите на Плевен, когато представители от местните медии взеха участие в турнира. Отборите на в. „Посредник”, КТ „Плевен спринт” и КТ „Евроком” участваха в кратък приятелски мач, организиран специално за журналистите от града.
 
„vivatel се гордее с тази уникална по рода си инициатива, която се провежда в партньорство с Българската федерация по баскетбол”, каза по време официалното откриване на турнира Ивайло Кунчев. „Вярваме, че първенството в Плевен ще бъде динамично и, че с него ще накараме много деца и родители да се усмихнат, защото философията на vivatel е всекидневният живот да бъде по-усмихнат и весел”, допълни още той.
 
След проведено гласуване за всяка възрастова група победителите в турнира получиха плакети на vivatel и много предметни награди. Те ще се състезават на финалните мачове, които са в град София на 09 юли 2006г. Общият награден фонд на турнира е 44 000 лева.

Коментар