АБВ*ICQ 6 идва с нови функции и подобрения

 
Най-новата версия на локалния продукт за незабавни онлайн комуникации АБВ*ICQ 6 вече е достъпна за българските потребители, стана ясно от представянето на системата вчера в София. Версия 6 поставя изживяването и емоцията на изцяло ново ниво, като дава възможност на потребителите да покажат на какво са способни.

"ICQ винаги е разбивало границите на технологичната креативност, създавайки прости, но уникални решения", каза Шарон Маген, регионален бизнес мениджър в ICQ Inc. за региона на Източна Европа. Благодарение на локалния партньор на ICQ – Нет Инфо.БГ, българските потребители могат да  ползват неограничените възможности на ексклузивния съвместен продукт АБВ*ICQ 6, който доказва, че иновацията все още е в основата на добрия дизайн, добави Маген.

Новите функционалности и подобрения в АБВ*ICQ 6 включват:

Екстра бърз месинджър – потребителите могат да изпращат съобщение до даден контакт, без да отварят прозореца за разговор;

По-бърз и по-лесен начин за изпращане на файлове, както и автоматично приемане на файлове от определени контакти;

Групирани разговори – всички разговори могат да се водят от един-единствен прозорец с превключване на табовете;

Лесен достъп до непрочетените съобщения и подобрени опции за търсене – подобрено и по-лесно търсене в списъка с контакти, в АБВ*ICQ и в интернет;

Ново изживяване с видео и гласов чат – подобрена технология на разговорите, възможност за отделяне на двата типа комуникация в различни прозорци или за обедяване в един;

Хронология на разговорите – нов, подобрен дизайн на търсене в хронологията на съобщенията, файловете, видео и гласовите разговори.

Всички тези възможности са предоставени в приятелска и интуитивна среда с чисто нов оригинален саундтрак, композиран за продукта от популярната група Infected Mushroom.

Бонусите за българските потребители този път са подобреният достъп до АБВ поща и инфо екстра. Потребителите на АБВ поща могат да проверяват кутията за нови писма само с един клик и да получават известия за нови писма в АБВ пощата, докато са в АБВ*ICQ. Разширената инфо екстра носи разнородно съдържание, като развлекателни новини и дневен хороскоп.

"Всеки, който някога е използвал АБВ*ICQ, веднага ще забележи, че АБВ*ICQ 6 е не просто подобрена версия на продукта, а истинско прераждане на тръпката от незабавната комуникация онлайн", каза Божана Иванова, бранд мениджър в Нет Инфо.БГ.

ICQ ще продължава да предлага допълнителни подобрения, чрез които потребителите ще могат да го превърнат в още по-персонализирано и интуитивно изживяване с директен достъп до собствените WEB 2.0 услуги, добави Иванова.

В момента екипът на ICQ работи над функции за персонализация като муцунки и нови екстри. В допълнение, ICQ е в процес на разработка на решение, с което потребителите ще могат да разменят съдържание, генерирано от самите тях – снимки, лични сайтове и блогове.

Коментар