Нов жанр в игрите въвежда Ubisoft


Представете си планета, животът в която е посветен изцяло на изкуството на войната. Това е новата игра War World на издателя Ubisoft, очакавана на пазара по-късно през лятото.
 
War World е разработена от Third Wave Games за развлекателната система Xbox 360 на Microsoft. Играта е динамичен шутър в трето лице, комбинация от уникален, спиращ дъха екшън и тактически геймплей, поясниха от Ubisoft.
 
 
Излизането й на пазара ще постави началото на един тотално нов жанр в игрите за Xbox LIVE Arcade. Разработена изцяло с последна генерация визуални ефекти и енергичен геймплей, War World директно "хвърля" играчите в битка на бойното поле на разкъсвана от войни планета.
 
 
Геймърите ще могат да избират измежду десет различни "Mechanoids", които имат специални способности и причиняват значителни опустошения пo време на всяка една от 100-те сингъл-плеър кампании.
 
 
War World е шутър от трето лице, направен изцяло и само за Xbox LIVE Arcade. Съчетава както сингъл-, така и мулти-плеър, събрани в една компактна видео игра. На разположение са четири мулти-плеър режима, всеки от които позволява включване на до 8 играчи.
 
 
Играта е отбелязана с "T", т.е. за потребители тийнейджъри.

Коментар